@noemfacis_spoiler, o els alumnes ens recomanen llibres

Publicat per Institut Antoni Torroja el

@noemfacis_spoiler és el compte d’Instagram de la Biblioteca de l’Institut Antoni Torroja a través del qual els alumnes del centre es recomanen llibres entre ells. L’objectiu és promoure les recomanacions literàries entre els joves per tal que ells mateixos siguin els protagonistes i comparteixin l’hàbit lector convertint-se en autèntics prescriptors literaris.

L’origen d’aquest projecte és la crida #Biblio(r)evolució de la Fundació Bofill, que té com a objectiu repensar els usos de la biblioteca escolar.

L’Institut Antoni Torroja va ser un dels 30 centres educatius de Catalunya seleccionats per participar a la crida, amb la voluntat de reivindicar no només la biblioteca escolar com a factor de millora educativa, sinó que també posar de manifest el valor de la lectura com a agent d’aprenentatge, com a forma d’enriquiment personal i com a principi d’equitat social.

Amb aquest objectiu, el centre va presentar el projecte @noemfacis_spoiler. La proposta va ser premiada amb el 2n premi per part de la Fundació Bofill i amb la dotació del guardó es podrà millorar el fons de la biblioteca escolar de l’institut incorporant noves lectures per als joves prescriptors.

Voleu saber què ens recomanen? Us convidem a descobrir-ho!